Wednesday, 11 January 2012

IBM Connections / Sametime Technical 'Quick Start' Sessions - February 2012 - Manchester/Edinburgh/London

This arrived in my in-box this morning from Polymorph

IBM Connections / Sametime Technical 'Quick Start' Sessions

In conjunction with Polymorph, IBM (UK) are pleased to present three 1 day complimentary Technical 'Quick Start' hands-on sessions. In the morning session, we will provide you with all the information you need regarding IBM Connections and the opportunity to ask a Connections expert any questions you may have. During the afternoon we will provide you with a how-to session on IBM Sametime IM and web conferencing, along with the opportunity to participate in a variety of hands-on demonstrations and labs.

When & Where

2nd February 2012 - Manchester
7th February 2012 - Edinburgh
9th February 2012 - London

Who should attend? 

These sessions have been designed specifically to give Lotus Notes / Domino Developers and Administrators an understanding of the capabilities & features of IBM Connections / Sametime, together with high-level technical hands-on expertise of 'how-to' for deploying the solutions.

Agenda

AM: Connections 9.30am - 12.30pm

• Connections Overview
• Notes R8.5.3 and Connections 
• How to deploy Connections 3.01 best practices
• How to extend and deploy Connections - the art of the possible
• Open questions and 'hands-on' labs

Lunch: 12.30pm - 1.30pm

PM: Sametime 1.30pm - 4.30pm

• Sametime Overview
• How to deploy Sametime IM
• How to extend IM web conferencing
• Open questions and 'hands-on' labs

Further information is available here.

2 comments:

Smarajit Dhar said...

Hi
I am trying to integrate IBM Connections with WebSphere Portal using Web Application Bridge. This is because of some specific requirements of the customer. Single sign on is set up between IBM Connections and WebSphere Portal which works fine when tested from the browser. Integration of IBM Connections with WebSphere Portal also works fine using Web Application Bridge however the single sign on fails to work. That is the integrated Lotus Connections page doesn't show the user as logged in when viewed through the portal page.

Dave Hay said...

@Smarajit - hmmm, it sounds like the LTPA token is not being honoured by the WAB integration.

I'd suggest that you check your logs for LTPA errors, and also consider posting a response to the Catalog here: -

https://greenhouse.lotus.com/plugins/plugincatalog.nsf/assetDetails.xsp?action=editDocument&documentId=9FAAD6D44DC64231852577EB006F4D9D